Menu
Sluiten
logo

FROCK GALLERY is een galerij voor hedendaagse kunst, opgericht in 2019 door het koppel Annelies Deltour en kunstenaar Matthew J. Frock. De galerij is gelegen in het historische stadscentrum van Ieper in West-Vlaanderen, België. Annelies en Matt zien sterke connecties met de kunstenaars als de sleutel tot een succesvolle show.

Elke show vertrekt vanuit de inspiratie van de kunstenaar en eindigt met de verrukking van de kunstliefhebber bij het zien van het werk. Matt en Annelies genieten van de samenwerking van het begin tot het eind van het proces, van de kunstenaar tot de kunstverzamelaar.

It’s the people that make the magic!

Huidige shows

FROCK GALLERY stelt werk tentoon rechtstreeks uit de studio van de hedendaagse kunstenaar. Gallery Director, Matt Frock’s passie zit hem in het opvolgen van de evolutie van de kunstenaar in de studio en in de samenwerking. In de galerij presenteert hij de kunstwerken rechtstreeks vanuit de hand van de kunstenaar.

Een verzameling van hedendaagse kunstenaars van over gans de wereld

FROCK GALLERY werkt samen met professionele kunstenaars die unieke werkmethodes hebben ontwikkeld, die de kunstgeschiedenis begrijpen en inzien hoe hun werk net wel of net niet past binnen een bepaald domein.

We kijken op naar kunstenaars die nieuwe paden naast het traditioneel getrainde pad durven te nemen en die zo werken maken met niet hedendaagse, innovatieve technieken.

It’s the People that Make the Magic!

FROCK GALLERY is een galerij met hedendaagse kunst opgericht in 2019 en is gelegen in het historisch centrum van Ieper in West-Vlaanderen, België.

Wees welkom!

Woensdag - Zondag: 10u - 19u

Zorgeloos kunst kopen?
Check de mogelijkheden!