Menu
Fermer

Onze eerste tentoonstelling wordt een groepstentoonstelling! De tentoonstelling toont alle artiesten waarmee we in de loop der jaren hebben samengewerkt en laat je ook kennismaken met onze nieuwe kunstenaarsvrienden. De show is bedoeld om de gasten een voorproefje te geven van wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Exposition inaugurale

20 mai 2022 Jusqu'à 30 juin 2022

Onze eerste tentoonstelling wordt een groepstentoonstelling! De tentoonstelling toont alle artiesten waarmee we in de loop der jaren hebben samengewerkt en laat je ook kennismaken met onze nieuwe kunstenaarsvrienden. De show is bedoeld om de gasten een voorproefje te geven van wat er de komende jaren gaat gebeuren. De openingstentoonstelling heeft voor elk wat wils en toont het volledige scala van onze curatoriële stijl. Het zal ook een gelegenheid zijn om enkele van de artiesten te ontmoeten waarmee we in de toekomst zullen samenwerken. Hieronder vindt u een lijst van enkele artiesten die aan de show hebben meegewerkt.

KUNSTENAARS:

Dirk Gross, Rita Craeynest, Pieter Lerooij, Brigitte Kratochwill, Ulrike Balkau, Jennifer Davis, Edouard Schneider, David Benzler, Liliane Demeester, Will Clarke, Guy Van Leemput, Amelia McMurrin, Kristin Van Nuffel, Lies Bulteel en meer!

Informations pratiques

GALERIE FROCK

Rijselstraat 26, 8900 Ypres

Week-end d'ouverture :

VENDREDI 20 mai 19h00 (sur invitation uniquement)

SAMEDI 21 et DIMANCHE 22 mai 10 - 18h